Kategorier
Uncategorized

Nätmäklare

Nätmäklare kallas de nya digitala fastighetsmäklare som säljer bostäder på internet. Fastighetsmäklare på nätet har lägre arvoden än traditionella mäklare. Digitala mäklare är specialiserade på att hjälpa köpare och säljare av hus och lägenheter att hitta varandra med hjälp av internet.

Nätmäklare säljer i hela Sverige

Nätmäklare har genom att arbeta på internet större upptagningsområden än de traditionella mäklarna. Nätmäklare kan agera mäklare även på små orter där inga traditionella mäklare finns etablerade. Digitala Internetmäklare behöver inte begränsas av att ha kontor på alla orter för att kunna sälja. Nätmäklarna har färre kontor, men når fler köpare och säljare än vanliga mäklare.

Billiga mäklare – nätmäklare

Hos en nätmäklare spelar det ingen roll om mäklaren säljer en villa för 5 miljoner eller om en stuga för 100-tusen. Arvodet är alltid det samma. Nätmäklare känns därför mer ärligt. Traditionella mäklare behöver ju inte heller jobba mycket mer bara för att en bostad är dyr (utom kanske i extrema fall där man säljer stora fastigheter som herrgårdar och liknande). Nätmäklare har tagit fasta på detta och jobbar nästan alltid med fasta arvoden, till skillnad från traditionella mäklare.

Om du letar mäklare vare sig det är nätmäklare eller traditionella mäklare så är LetaMäklare.se en bra startpunkt

Nätmäklare med kvalité

Låga priser är inte det samma som låg kvalité i detta fall. det finns finns flera seriösa nätmäklare som satsar på att utveckla detta nya sätt att sälja med auktoriserade fastighetsmäklare. Nätmäklare har de lägsta arvodena, men ofta en hög servicegrad.

Privatmäklaren och Hemverket är nätmäklare. Det som skiljer är att Privatmäklarens arvode är något lägre och att Hemverkets omdömen är något sämre.

Jämförelse och omdöme Hemverket och Privatmäklaren.

Förväxla inte nätmäklare med annonstorg

Nätmäklare annonserar på internet och har auktoriserade fastighetsmäklare som tar hand om alla affärer. Det finns en hel del annonstorg som kan förväxlas med nätmäklare. Dessa annonstorg tar dock, till skillnad från nätmäklare, bara betalt för att du skall få en annons på en webbplats, du får inte hjälp av någon registrerad fastighetsmäklare. Du får då heller inte din annons på hemnet eftersom det bara är registrerade fastighetsmäklare som får annonsera på hemnet. Nätmäklare är registrerade fastighetsmäklare och kan därför annonsera på hemnet. Nätmäklare följer de lagar och regler som finns för fastighetsmäklare.

Det kan fungera att bara ta hjälp med annonseringen, men det är oftast bäst att ha en mäklare med i affären för att kontrakt och övrig dokumentation skall bli riktig. Därför är nätmäklare ett bra och billigt alternativ till traditionella mäklare.

Billigaste mäklarna, billiga mäklare, mäklare på internet, nätmäklare, mäklare med låga arvoden, lågpris mäklare

Ett svar på ”Nätmäklare”